Doe mee met de Stemmerstest

Geplaatst op 21/08/2024

En ontdek welke stemmer je bent...

Doe mee met de Stemmerstest!

Op zondag 13 oktober gaan we naar de stembus voor de lokale verkiezingen. Voor het eerst is er in Vlaanderen géén opkomstplicht voor die verkiezingen: je bent dus vrij om al dan niet te gaan stemmen. Twijfel je nog? Je weet niet of het wel zin heeft, of je genoeg impact hebt? En of die ene stem van jou wel het verschil maakt? Of ben je net wél overtuigd om te gaan stemmen, maar je weet niet op wie?

Deze keer geen traditionele stemtest over de programma’s van lokale partijen en politici, maar een test met focus op jou als stemmer: wat wil jij, geloof jij in de lokale politiek, in welke domeinen kan je in je gemeente een verschil maken en hoe zie je jezelf als stemmer, of misschien als foert-stemmer?

Doe de Stemmerstest en ontdek welk profiel je bent, op basis daarvan krijg je extra info die jou sterker in je schoenen doet staan: over hoe verkiezingen werken, hoe en waar jij met je stem impact hebt, waar je stemtesten kan doen, zodat jij voor jezelf kan zien of en hoe je je stem uitbrengt. De keuze is aan jou!

Doe de Stemmerstest

De Stemmerstest is een initiatief van Bpact en Tree Company met steun van de Vlaamse overheid. Deelname is anoniem, je kan wel vragen de resultaten in je mailbox te krijgen, dan wordt je e-mailadres gevraagd.

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies